Met de hieronder voorgestelde gerechten kan u zelf een menu samenstellen.
Alle gerechten worden geserveerd met de best bijhorende seizoensgroenten
cruditee . inbegrepen kroketten / frieten / puree / gratin
Voorgerechten
Carpaccio van rund met parmezaan en ruccolla
Kaaskroketjes
Garnaalkroketjes
Parmaham met meloen portodressing
Seizoenspastei van de chef
Noors bordje
Cocktail van grijze garnalen*
Cocktail van zalm
Koninginnenhapje
Italiaans bordje
Vittello tonnato*
Soepen
Tomatenroomsoep met balletjes
Aspergeroomsoep
Kippensoep
Knolselderroomsoep
Groentenbouillon
Thaise kippensoep
Andalousische soep
Pompoensoep
Hoofdgerechten
filet van gerskip
varkenshaasje
vol au vent
tournedos steak
blanquette
zalm
kabeljauw
tongrolletjes met fijne vissaus
visserstofpotje
everzwijnstoofpotje
hertenstoofpotje
hertekalfstournedo’s
stoofvlees met westmals bier
Sauzen
championroomsaus
stoganoff
bearnaise
peperroomsaus
aangepaste vleesjus
Desserten
Dame blanche
Tiramissu
Chocolademousse
Diverse bavarois
Dessertpallet